Результати та звітність

Неочікуваний досвід до дня захисту дітей!

Попри всі зусилля допомагати нашим з Вами співвітчизникам, вкотре отримали негативний досвід. До дня захисту дітей ми, спільно з Анною Саліванчук, знайшли «нуждений» дитячий будинок у Житомирі, який надав інформацію про 3500 дітей, що потребують допомоги, і величезний перелік потрібних речей. Гуманітарну допомогу, продукти харчування, бензин на дорогу до Житомиру вдалося знайти за короткий період часу.

31 травня ми з Анною Саліванчук вирушили у Житомир, але там не побачили великої кількості нужденних. Познайомились і поспілкувались лиш з малим відсотком дітей та їхніх батьків, які нам розповіли, що перебувають там тимчасово і мають все необхідне. А інші дітки з батьками, які були присутні, це прості жителі Житомира, у яких, дякувати Богу, все добре, вони мають домівки та не потребують допомоги. Нам вдалось передати діткам лише подарунки та створити справжнє свято від Анни Саліванчук.

На жаль, в черговий раз зіткнулись з людьми, які просто розраховували отримати товар для невідомих нам цілей. Отже Михайло Семеній https://www.facebook.com/mihail.semeny/ заступник фонду БО «Територія Добра» – Допомога дітям https://vuf-td.space/dopomoga-dityam/, надав недостовірну інформацію щодо реальної кількості дітей, які там перебувають.

Просимо Вас не співпрацювати з неперевіреними людьми. У період війни багато хто хоче нажитись на горі. Будьте обережні!

Всіх зі святом, наша команда і надалі продовжує працювати заради Перемоги! Зібрану нами гуманітарну допомогу буде доставлено діткам, які цього потребують і чекають!